Muut karjaamme vaikuttavat sonnit


Normosan TARZAN

Killbride Farm Hansin jälkeläinen Tarzan oli tilallamme astutuskäytössä 2 vuotta. Eläimiä on karsittava ja Tarzan päätyi poistettavaksi. Hyvästä sukutaustasta huolimatta kaikista ei tule hyviä periyttäjiä uusille eläimille. 


Normosan snickers

Snickers oli sveitsiläisen La Croisee Tombon jälkeläinen, joka oli tilallamme 3 vuotta. Viimeiset Snickersin jälkeläiset astutettiin kesällä 2023. 


Normosan tiger

Tiger oli saksalaisen Mahangon jälkeläinen, joka oli astutuskäytössä kesällä 2022. Karjaamme syntyi 12 jälkeläistä Tigerilta, joista osa jää tilallemme jalostuskäyttöön.


Normosan the rock

Normosan Penelopa Lahisten Majesticin tyttö tekee komeita sonnipoikia. Isänä The Rockilla on Colin. The Rock oli astutuskäytössä kesällä 2022, jonka jälkeen The Rock myytiin toiselle tilalle astutuskäyttöön. Toivottavasti saamme komeita jälkeläisiä keväällä 2023. 


Normosan pietro

Lahisten Milkki tuli tilallemme tiineenä Lahisten Kartanosta vuonna 2017 ja seuraavana vuonna tilallemme syntyi Pietro, jonka isä oli Lahisten Lord ET. Pietro oli hyväluonteinen sonni, jolle syntyi viimeiset jälkeläiset tilallemme vuonna 2022. Pietro myytiin syksyllä 2021 toiselle tilalle astutuskäyttöön. Pietron jälkeläisistä Sirius ja Sugar myytiin Atrian huutokaupassa keväällä 2021. 


Normosan sailor

Sailor oli tilallamme astutuskäytössä kesällä 2021. Sailorille syntyi tilallemme 8 vasikkaa. Sailorin vasikat syntyivät hyvin ja vasikoiden syntymäpaino oli pieni. Sailor myytiin toiselle tilalle astutuskäyttöön syksyllä 2021. Sailorin isä on Räfbackens Dutter ja emä Lahisten Näppärä. 


Normosan Richard

Richard oli astutuskäytössä tilallamme syksyllä 2020. Richardille syntyi kaksi karjaamme jäänyttä tyttöä Taina ja Trixy. Richard jatkoi töitä keväällä 2021 toisella tilalla. Richard on Pulkkalan Nortin ja Lähisten Nätin eli Nopsan jälkeläinen.

Normosan Radek

Radek oli asutussonnina hetken aikaa syksyllä 2020 ennen kuin myimme sen jalostuskäyttöön toiselle tilalle. Radekille syntyi vasikoita karjaamme keväällä 2021. Radek on Pulkkalan Nortin ja Lahisten Nessun vasikka.

Räfbackens Dutter

Dutter oli karjassamme 2 astutuskautta. Dutterin vasikat ovat korkeita, pitkiä ja sopusuhtaisia eläimiä. Karjassamme on Dutterin tyttäriä.

Mauno eli Pulkkalan Majava

Mauno tuli tilallemme elokuussa 2017 ja oli mukana 3 astutuskauden ajan ennen loukkaantumistaan. Mauno oli erittäin hyväluonteinen sonni, jonka vasikat kasvoivat hyvin. Maunon jälkeläisiä on myyty astutuskäyttöön muille tiloille. 

Lahisten Majestic ET

Lahisten Majestic ET oli tilallamme astutussonnina kesällä 2017. Majesticin vasikat kasvoivat erittäin hyvin.
Karjassamme on edelleen Majesticin tyttöjä.

Lahisten Lord ET ja Lahisten Ludvig ET

Toimintamme aloitusvuonna 2017 ostimme tiineitä emoja Lahisten kartanosta. Näiden tiineiden emojen vasikoiden isänä olivat Lahisten Lord ET ja Lahisten Ludvig ET. 
Lisäksi Lahisten kartanosta ostettujen emojen taustalla on useita eri sukulinjoja. 

Voit seurata Normosan Simmentalien arkea somessa: